image

Lideri în dezvoltarea pieței imobiliare

Suntem mândri de reușitele noastre de până acum, și ne-am luat angajamentul de a ne menține mereu la cele mai înalte standarde pentru a dezvolta proiecte excepționale.

Vezi proiectele

Când am accesat piața europeană, am decis să redefinim domeniul de real estate prin prisma fiecarui proiect. Scopul nostru este să fim diferiți si unici in industria imobiliară. De aceea, portofoliul nostru reunește un mix perfect de proiecte unice.


Urmărind această abordare, prin care depășim atât limitele noastre cât și cele ale industriei, reușim să livrăm cele mai spectaculoase proiecte de pe piață. Hagag Development Europe este condusă de o echipă de renume, talentată, cu ani de experiență în domeniu, care împărtășește o gândire antreprenorială comună în a oferi doar rezultate excepționale partenerilor, clienților și angajaților noștri. Urmărim și menținem cele mai înalte standarde în materie de construcții, în concordanță cu viziunea și misiunea companiei.

Suntem mândri să fim diferiți, unici.

Avem o experiență amplă în proiectare, dezvoltare, design și management de proiecte imobiliare, la cel mai înalt nivel.

CONSTRUIM PROIECTE EXTRAORDINARE!
  • Dezvoltatorul Anului 2020
  • Cel mai bun proiect 2020 H Victoriei 139
  • Cea mai bună clădire office 2020 by Forbes
CALITATE

Calitatea este prioritatea noastră principală. De aceea, ne străduim să construim clădiri de cea mai bună calitate și relații cu clienții cât mai plăcute.

Află mai multe
INTEGRITATE

Integritatea este esențială în activitatea noastră, dar și în conduita noastră personală.

Află mai multe
COMUNITATE

Cu fiecare proiect pe care îl construim, construim o comunitate. Nu ne dorim doar clădiri și locuințe, ci și un cămin pentru fiecare dintre clienții noștri.

Află mai multe
INOVAȚIE

De la început am decis că vrem să redefinim ceea ce înseamnă industria imobiliară, cu fiecare proiect construit.

Află mai multe

Despre noi

Hagag Group

Tzachi Hagag reprezintă unul dintre acționarii Hagag Development Europe. De asemenea este Chairman - Co - Founder al grupului Hagag Group, o companie din Israel, fondată în 2003. Compania din care face parte este specializată în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor de real estate de lux.

Grupul are la activ o serie de proiecte impresionante, alături de o echipă puternică cu multă experiență în ceea ce fac. Compania are lucrat atât pe segmentul rezidențial, cât și cel commercial de real estate.

Hagag Group Israel desfășoară o varietate de proiecte ce vizează segmentul luxury, oferind diverse posibilități de finanțare și servicii de management la un standard ridicat cu un avantaj competitiv în piață.

MC Group Romania

Acționând ca o companie de management în cadrul Hagag Development Europe, MC Group aduce o contribuție puternică la proiectarea și gestionarea întregului model de business al Grupului pentru piața românească, fiind responsabilă pentru promovarea notorietății brandului, încrederea clienților, respectând în același timp așteptările acționarilor.

MC-Group România are o experiență vastă în design, inginerie, project management și contractare de servicii.

De-a lungul timpului, compania a oferit servicii pentru cele mai importante proiecte din sectorul de real estate din România: rezidențial, office, retail, logistică, entertainment și sănătate.

Hagag Group

Nitzan Group este o companie fondată în anul 2013, ce are ca obiect principal dezvoltarea și construcția proiectelor rezidențial de lux din centrul Tel Aviv.

Compania are o finanțare puternică și o echipă de profesioniști cu ani de experiență. Compania examinează cu atenție locațiile pentru proiectele sale viitoare, fiind renumită pentru alegerea celor mai bune locații din Tel Aviv.

Un design arhitectural unic, combinat cu o construcție de calitate fără compromisuri, asigură clienților companiei o experiență fără precedent.

Parteneri