Israelienii de la Hagag au început construcţia proiectului rezidenţial H Pipera Lake, o investiţie de 90 milioane de euro

Israelienii de la Hagag au început construcţia proiectului rezidenţial H Pipera Lake, o investiţie de 90 milioane de euro

08.08.2019
Înapoi la articole

Articolul a apărut în Ziarul Financiar. Click pentru a citi mai multe

Dezvoltatorul Hagag Development Europe începe construcția proiectului rezidențial H Pipera Lake, urmând astfel să livreze în următorii ani 1.350 de noi apartamente în zona de nord a Capitalei cu o investiție de 90 de milioane de euro.

H Pipera Lake este cel mai amplu proiect al companiei pe piața locală și ar urma să fie dezvoltat în trei faze, pe un teren cu o suprafață de 5,7 hectare localizat chiar pe malul lacului Pipera. În prima etapă de dezvoltare vor fi construite cinci dintre cele 17 clădiri ale proiectului, cu regim de înălțime P+6E+7R.

În total, acestea cuprind 390 de unități, de la studiouri duble la apartamente cu 2 și 3 camere. Finalizarea lucrărilor este așteptată la sfârșitul anului viitor.

Dezvoltatorul Hagag Development Europe, parte a grupului israelian Hagag, este implicat pe piața locală în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică o investiție de peste 150 de milioane de euro.

Investeste in exclusivitate
Contact
Fii la curent cu noi pe Instagram
#Hagagdevelopmenteurope