Hagag Development Europe investește 14 mil. euro într-un nou proiect de spații de birouri din București

Hagag Development Europe investește 14 mil. euro într-un nou proiect de spații de birouri din București

4.12.2019
Înapoi la articole

Articolul a apărut în Wall-Street. Click pentru a citi mai multe

Hagag Development Europe a cumparat cu 9 milioane de euro cladirea de spatii de birouri Tudor Arghezi 21, din centrul Capitalei, proprietate care va intra odata cu primul trimestru al anului viitor, intr-un amplu proces de transformare in valoare de 4 milioane de euro

Proprietatea se întinde pe o suprafață de teren de 1.507 de metri pătrați și afișează o suprafață totală construită de 7.013 de metri pătrați dispuși într-un regim de înălțime de S+D+P+6E+7R. Imobilul este localizat în centrul Capitalei, la kilometrul zero, și beneficiază de 20 de locuri de parcare.

Cladirea își va menține destinația inițială și va deservi segmentul de spații de birouri, urmând a intra, începând cu primul trimestru al anului viitor, într-un amplu proces de transformare. Peste 4 milioane de euro vor fi investiti in operatiunile de reconsolidare, recompartimentare și modernizare ale imobilului. Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale și comerciale în Romania. Compania este implicată în achizițonarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile si proiecte care implica mai mult de 200 de milioane de euro investite în zonele de lux si de dezvoltare ale Bucureștiului.

Investeste in exclusivitate
Contact
Fii la curent cu noi pe Instagram
#Hagagdevelopmenteurope