HAGAG Development Europe a obținut autorizația de construcție pentru H Victoriei 139

HAGAG Development Europe a obținut autorizația de construcție pentru H Victoriei 139

19.02.2019
Înapoi la articole

Articolul a apărut în Forbes. Click pentru a citi mai multe

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, a obținut autorizația de construcție pentru H Victoriei 139. Bugetul alocat pentru consolidarea și modernizarea imobilului este de 10 milioane de euro, lucrările fiind programate să demareze în următoarele două luni. Finalizarea lucrărilor este estimată în trimestrul al IV-lea din 2020.

Amplasat ultra-central, pe una dintre arterele principale ale Bucureștiului, H Victoriei 139 este un proiect rezidențial exclusivist care va îngloba eleganța și farmecul „Micului Paris” în tendințele arhitectonice ale secolului XXI. Cu o suprafață totală construită de 3.200 mp, imobilul va dispune de 33 de apartamente de 2, 3 și 4 camere și un regim de înălțime de S+P+7+8R.

H Victoriei 139 va cuprinde încăperi spațioase cu tavane înalte și ferestre largi, terasă proprie și finisaje high-end, cărora li se adaugă concierge dedicat, sisteme de supraveghere video și acces pe bază de card sau cod de acces. Zonele comune de tranzit vor fi dotate cu sisteme de iluminare LED, pardoseală din marmură, spații de depozitare securizate și terase private. Locația selectă permite accesul facil către importante obiective cu valoare istorică, spații comerciale exclusiviste, hoteluri, restaurante fine dining sau instituții ale statului.

Investeste in exclusivitate
Contact
Fii la curent cu noi pe Instagram
#Hagagdevelopmenteurope